De ce KINDERLAND?

O fereastră deschisă spre viitor!

Tarife

LIMBA GERMANĂ – limba vorbită în U.E.

 • Școală primară și Grădiniţă acreditată pe limba germană maternă, maghiară, engleză intensiv, română cu una dintre limbile moderne
 • cadre didactice calificate educatoare-învăţătoare, cu Facultatea de Litere, unele având și studii de masterat
 • mediu educaţional stimulativ, atractiv, în care copiii sunt încurajaţi să se exprime
 • Grădinița KINDERLAND e acreditată ca grădiniță europeană în City Guide.
 • mijloace şi metode moderne folosite în procesul de învăţare şi evaluare, folosite și în renumite grădiniţe din Europa. Copiii au şansa de a învăţa limba germană de la profesori din Berlin care vin permanent în schimburi de experienţă. Avem parteneriate și cu alte instituţii de învăţământ din ţară şi U.E.
 • aptitudinile copilului vor fi descoperite şi dezvoltate de către cadre didactice cu studii de specialitate şi cel puţin gradul definitiv. Talentele se dezvoltă.
 • o paletă largă de opţionale şi activităţi  extracurriculare complementare şi dezvoltate creativ, ce aduce fructificarea tinerelor talente: limba engleză, dans de societate, Zumba, sculptură şi modelaj în porţelan, balet, muzică, arte plastice, gimnastică medicală, aeromodelaj, origami, ateliere de dezvoltare personală prin arte, etc.
 • implicarea copiilor în concursuri, spectacole, proiecte educative şi comunitare, naţionale şi internaţionale, emisiuni pentru copii, etc. Copiii au fost recompensaţi prin nenumărate premii atât pe plan naţional cât şi internaţional.
 • instituţia noastră funcţionează pe tot parcursul anului (și în sezon estival)
 • implicare şi dăruire din partea personalului didactic şi administrativ, orientate pe o atenţie sporită către supravegherea copiilor. Pe parcursul verii se desfăşoară un program special.
 • comunicare deosebită cu părinţii pentru cunoaşterea evoluţiei copilului. Veți primi zilnic şi periodic, din partea educatoarei, informaţii privind evoluţia copilului. Specialiştii noştri: educatoare, profesor de logopedie, profesori de specialitate, medicul pediatru și psihologul vă vor sfătui prin intermediul site-ului.
 • pregătirea şi servirea mesei în instituţie (cantina proprie), cu asigurarea regulilor unei alimentaţii sănătoase
 • locaţia este accesibilă, la 5 minute de centrul oraşului şi la 50 metri de una dintre cele mai cunoscute firme de securitate, S.C.Pyrostop Security SRL, care colaborează cu noi excepţional, unitatea având 6 camere video şi buton de alarmă.

Numărul părinților care, an de an, sunt dispuși să plece în UE (… sau se reîntorc din UE) s-a amplificat exponențial. Înțelegerea cauzelor care determină fluctuația, chiar și de cadre, în timp mai lung, este primul pas ce a trebuit întreprins pentru corectarea eventualelor probleme ce s-au ivit la KINDERLAND în 16 ani de activitate. Această fluctuație s-a produs și în grupele/clasele de copii. Astfel, în această perioadă am fost puși în situația de a mai înființa o grupă, de a mai completa  grupele, iar acum, la Școală, în clasele 0 și I-a, avem posibilitatea de a mai înscrie câte 2 copii.

Notă: În acest an, încă nu am oferit bursa pentru un copil din familie monoparentală, pentru toată perioada școlarizării. Așteptăm un părinte singur, al unui copil de clasă pregătitoare sau clasa I-a.

Programul 07:00–17:00 sau 07:00-18.00 (numai la cerea a minim 10 copii) și regimul flexibil vă permit buna organizare a propriilor activități.