Acasă

[td_block_big_grid_3 category_id=”2″]

Imnul Grădiniţei Kinderland • Cluj-Napoca, 2012

Imnul grădiniţei a fost compus şi este interpretat împreună cu: Ionuţ Mangu şi Roxana Zăpârţan de la Gaşca Piraţilor Veseli. Locul: Iulius Mall Cluj-Napoca, la spectacolul omagial “Kinderland – 10 ani de existenţă”

[td_block_text_with_title custom_title=” Descriere” separator=”” tdc_css=””]

De ce  KINDERLAND?

O FEREASTRĂ DESCHISĂ

SPRE VIITOR

LIMBA GERMANĂ-LIMBA VORBITĂ

ÎN UE

– Grădiniţa ACREDITATĂ PE:LIMBA GERMANĂ MATERNĂ,MAGHIARĂ, ENGLEZĂ INTENSIV, ROMÂNĂ CU UNA DIN LIMBILE MODERNE. Cadre didactice calificate educatoare-învăţătoare+ Fac. de litere ….unele master. Mediu educaţional stimulativ, atractiv, în care copiii sunt încurajaţi să se exprime.

– GRĂDINIŢA KINDERLAND E ACREDITATĂ CA GRĂDINIŢĂ EUROPEANĂ ÎN CITY GUIDE.  Mijloace şi metode moderne folosite în procesul de învăţare şi evaluare folosite în renumite grădiniţe din Europa . Copiii au şansa de a învăţa limba germană  de la profesori din Berlin care vin permanent în schimburi de experienţă precum şi cu alte instituţii de învăţământ din ţară şi U.E..

–  Aptitudinile copilului vor fi descoperite şi dezvoltate de cadre didactice cu studii de specialitate şi cel puţin gradul definitiv; TALENTELE SE DEZVOLTĂ.

-O paletă largă de opţionale şi activităţi  extracurriculare complementare  şi dezvoltate creativ  aduce un plus de grijă pentru fructificarea tinerelor talente (limba engleză, limba arabă, dans de societate,zumba, sculptură şi modelaj în porţelan ,balet, muzică, arte plastice, gimnastică medicală, aeromodelaj şi origami,ateliere de dezvoltare personală prin arte, etc.)

–  Implicarea copiilor în concursuri, spectacole, proiecte educative şi comunitare, naţionale şi internaţionale,  emisiuni pentru copii, etc.Copiii au fost recompensaţi prin nenumărate premii atât pe plan naţional cât şi internaţional.

–  Instituţia noastră funcţionează pe tot parcursul anului (Funcţionăm şi în sezon estival) Implicare şi dăruire din partea personalului didactic şi administrativ, orientate pe o atenţie sporită către supravegherea copiilor, pe parcursul verii se desfăşoară un Program special ..

–  Comunicare deosebită  cu părinţii pentru cunoaşterea evoluţiei copilului . Veti primi zilnic şi periodic, din partea educatoarei, informaţii privind evoluţia copilului; Specialiştii noştri: educatoare,profesor de logopedie, profesori de specialitate, medicul pediatru, psihologul vă vor sfătui prin intermediul site-ului.

–  Pregătirea şi servirea mesei în instituţie(cantina proprie), cu asigurarea regulilor unei alimentaţii sănătoase.

–  Locaţia este accesibilă, la 5 minute de centrul oraşului şi la 50 metri de una dintre cele mai cunoscute firme de securitate S.C.Pyrostop Security srl care colaboreaza cu noi excepţional,unitatea având 6 camere video şi buton de alarmă

    Faptul că numărul părinților  care an de an sunt dispuși să plece  în UE ….sau se reîntorc din UE s-a amplificat exponențial iar înțelegerea cauzelor care determină fluctuația chiar și de cadre în timp mai lung…, este primul pas ce a trebuit întreprins pentru corectarea eventualelor probleme ce s-au ivit în KINDERLAND în 16 ani de activitate , a produs fluctuație și în grupele/clasele de copii.  Astfel în această perioadă am fost puși în situația de a mai înființa o grupă , de a mai completa  grupele  iar acum la Școală în clasele 0 și cl. a –I-a,AVEM ÎNCĂ POSIBILITATEA DE A MAI ÎNSCRIE CÂTE 2 COPII.

 NOTĂ: ÎN ACEST AN ÎNCĂ NU AM OFERIT BURSA PENTRU UN COPIL DIN FAMILIE MONOPARENTALĂ…PENTRU TOATĂ PERIOADA ȘCOLARIZĂRII ,AȘTEPTĂM UN PĂRINTE SINGUR.(copil de clasa pregătitoare sau clasa I-a)

Programul 07:00–17:00 sau 07:00-18.00 (numai la cerea a minim 10 copii) si regimul flexibil va permit buna organizare a propriilor activitati.

 OFERTA NOASTRA pentru toate nivelele de invatament (cresa, gradinita, scoala):

  • Pachet educațional 1 – de la 07.00 la 13.00 cost lunar 650 RON (mic dejun inclus)Optional +150 RON masa de prânz

 

  • Pachet educațional 2 – de la 07.00 la 15.00 cost lunar 1030 RON (Afteschool, mic dejun, pranz si gustarea de ora 15.00 incluse)

 

  • Pachet educațional 3 – de la 07.00 la 17.00 cost lunar 1200 RON (ca si Pachet educațional  2 Plus Activitati Optionale)

 

  • Pachet educațional 4 (cu Program Special) – de la 07.00 la 18.00 cost lunar 1400 RON (la cererea a cel puţin 10 copii. Acfteschool inclus)

 

  • Afterschool (doar copii din afara unitatii) – de la 12:00 la 17:00 cost luna 600 RON Pregătirea temelor, activități suplimentare în limba germană (pranz si gustarea de ora 15.00 incluse. Paletă largă de opționale la cerere)

 

OFERTA SPECIALA :
–  Pentru 2 frati: al II-lea achita ½ din taxa/programul ales
–  Pentru 3 frati: pentru 2 taxa intreaga si al III-lea gratis

_______________________________________________________

SUNT INCLUSE:

Activitățile comune si lectiile obligatorii prevăzute în Curriculum

Din paleta de optionale:
 – Limba engleză (în fiecare zi) – gratis
– Karate
– Dans de societate
– Arte Plastice
 – gratis
– Arta Dramatica
 – gratis
– Educație rutieră
 – gratis
– Educație P.S.I.
 – gratis
– Codul bunelor maniere la copii
 – gratis
 – Etc..

[/td_block_text_with_title]

 

[td_block_12 custom_title=”Pentru părinți” category_id=”14″ limit=”3″]